Afbeelding

Rotary is terug met Funkadelic Rockshow, een combi van rock en dance classics

Kunst en cultuur 399 keer gelezen

UDEN | Rotaryclub Uden organiseert na 3 jaar afwezigheid weer de succesvolle Funkadelic Rockshow. De vorige editie in 2019 bracht de stevige rock van Barracuda samen met de lekkere disco hits van Dance Classics – The Party. Die combinatie was succesvol, wat bleek uit een volledig uitverkochte Pul. Nu gaan de deuren van het poppodium weer open op vrijdag 10 juni om de bezoekers te laten genieten van vette rock en funky disco classics.

Dave Lusthof, voorzitter van de Rotary, is bijzonder blij dat deze avond weer georganiseerd kan worden: “We willen bij de Rotary niet alleen de mensen laten genieten van goede muziek, maar met de opbrengst van deze avond ook iets goeds doen. En die combinatie maakt deze avond bijzonder.”

Goede doel
Rotaryclub ondersteunt diverse goede doelen met een focus op ouderen en jeugd. Met de opbrengst van The Funckadelic Rockshow richt de Rotary zich specifiek op de Udense jeugd met een beperking. Dave: “Al het geld dat we ophalen met dit event gaat naar twee stichtingen, te weten Stichting Dichterbij en Stichting Zorgwiel. Beide stichtingen hebben in Uden woonvormen voor jongeren met één of meerdere beperkingen. Zij kunnen extra ondersteuning goed gebruiken. Bezoekers dragen zo ook nog eens bij aan een zeer goed doel. Dat is toch een mooi gevoel?”

Kaartverkoop gestart
De kaartverkoop voor deze bijzondere muzikale avond is al gestart. Dave kan het niet nalaten om nog even de avond te promoten: “DJ Roland de Winter is geen onbekende in Uden en draait al jaren tot groot plezier van velen zijn disco classics. Met LED schermen waar de clips op worden vertoond en een verlichte dansvloer wil je natuurlijk je dancemoves laten zien. En met Barracuda staat er natuurlijk ook geen onbekende op het podium. Zij brengen de stevige rock van bijvoorbeeld Guns ’n Roses, Metallica en AC/DC waarbij je lekker meezingt en uit je dak kunt gaan. Kortom een avond die je niet wil missen.” Da avond start om 20.00 uur en eindigt om 2.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop 12,50 euro en aan de kassa 15 euro. Kijk voor meer informatie op livepul.com.

Uit de krant