Blije Oekraïners met gekregen spullen vanuit de regio Boekel.
Blije Oekraïners met gekregen spullen vanuit de regio Boekel.

Boekelaar voor zevende keer met spullen richting Oekraïne

Human Interest 1.216 keer gelezen

BOEKEL | Carlo van Hout uit Boekel vertrekt op 27 januari voor de zevende keer richting Oekraïne, om spullen af te geven aan de inwoners. In december was hij er voor de laatste keer, en had hij diverse aggregaten en vele elektrische kacheltjes bij zich. Ook nu kun je spullen die je kunt missen meegeven aan de Boekelaar.

Wij kunnen ons het niet voorstellen hoe het is om zonder stroom te moeten leven in de koude omstandigheden zoals het nu in Oekraïne eraan toe gaat. Daarom zijn deze mensen ook blij met alle hulp die zij van alle kanten ontvangen. Carlo heeft inmiddels diverse contactpersonen in Oekraïne die hem tussentijds ook aangeven waar op dat moment echt vraag naar is. Zij zorgen dat de spullen bij de juiste personen terecht komen die het ook echt kunnen gebruiken. Er is momenteel voornamelijk vraag naar aggregaten, kacheltjes, gasbarbecues (nog goed voor een tweede ronde, of nieuw), eten wat lang houdbaar is, dus vooral eten in blik, warme jassen, en dekens. Heb jij thuis of via je werk nog spullen staan van bovenstaande lijst die je best kan missen, dan zijn deze van harte welkom bij Carlo. Je kunt hem bereiken via de app op 06 42 50 15 27 of via Messenger op Facebook. Ben je helemaal enthousiast geworden en lijkt het je mooi om op 27 januari mee te rijden, neem dan ook contact op.

Donaties
Voor de reis naar Lviv in Oekraïne en terug is ook nog altijd financiële steun welkom. Anders is dit niet mogelijk om te doen. Donaties kan je storten op NL10RABO0340843810 o.v.v donatie Oekraïne.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant