Afbeelding

Schattig duo zoekt een knuffelbaas

Human Interest 543 keer gelezen

UDEN | Dit schattige duo bestaat uit Fennel en Rhubarb. Zij zijn op 1 juli 2022 geboren. Fennel is cypers, zonder ook maar een beetje wit. Dat is heel speciaal. En Rhubarb is zwart-wit, daarmee voldoet hij wat meer aan de standaard. Fennel en Rhubarb zijn uitgegroeid tot grote gezonde kittens en daarom zoeken ze een eigen huisje. 

Fennel en Rhubarb zijn beste vriendjes, ze zijn of samen aan het donderjagen, knuffelen met de baas, of liggen samen poot in poot te slapen. Gewoon, de perfecte afwisseling als je kitten bent. Kun jij dit schattige koppeltje niet weerstaan? Kijk dan op hokazo.nl/kat/fennel.

Hokazo nieuws
Het is tijd voor een feestje bij Hokazo, want op er zijn al ruim 6 weken lang geen dieren meer gevonden met ringworm. Daarom durft Hokazo te zeggen dat ze weer helemaal schimmelvrij is. In mei kwamen de eerste gevallen binnen, en nu 6 maanden later is het eindelijk klaar. Dankzij de tomeloze inzet van het personeel en vrijwilligers zijn alle dieren liefdevol verzorgd en dankzij de steun van donateurs kon Hokazo deze financiële strop wat verlichten. Met een glimlach heeft het personeel de keet – die dienstdeed als isolatieruimte – uitgezwaaid.

Uit de krant