Afbeelding

Zusjes Lolli en Pop zoeken gezellig huisje

Human Interest 303 keer gelezen

UDEN | De asieldieren van deze week zijn Lolli en Pop. Lolli en Pop zijn twee zusjes die vorig jaar gevonden zijn. Ze hebben een huisje gehad, maar dit bleek toch geen match. Dus gaan we op zoek naar wel die match.

Lolli is een wit-zwarte poes en Pop een zwart witte poes. Ze zijn iets meer dan 1 jaar oud en zijn klein van stuk. Deze twee dames hebben een flinke wenperiode nodig, maar dan staat Lolli helemaal klaar voor aaitjes. De twee zusjes zijn op zoek naar een huis waar ze samen naartoe mogen en waar ze ruim de tijd krijgen om te wennen. Kijk voor meer informatie op www.hokazo.nl/kat/pop.

Hokazo nieuws
Vrijwilligers bij Hokazo worden ontzettend gewaardeerd. Daarom probeert Hokazo die waardering ook te uiten. Afgelopen week was de jaarlijkse barbecue, die ondanks de hevig regenval van die dag een succes werd. Gedurende het jaar zijn er voor vrijwilligers ook informatiesessies. Zo woonden vrijwilligers van de dierenambulance vorige week een kennissessie over vogels bij. Hier werd van alles verteld over verschillende vogels en of je bij bepaalde situaties in actie moet komen, of juist niet. Ook interesse als vrijwilliger voor de dieren? Kijk op de website voor vacatures.

Uit de krant

Uit de krant