Afbeelding
Foto:

Verlegen poes Kunst zoekt een fijn huisje

Human Interest 270 keer gelezen

UDEN | Het asieldier van de week: “Ik ben Kunst, een verlegen, bange zwart-witte poes. Geschatte geboortedatum: augustus 2019.

Ik ben al een heel eind gekomen, maar word een beetje gehinderd in mijn vooruitgang door meerdere omstandigheden. Ik ben bang van een andere kat in mijn verblijf. Als een vrijwilliger komt met vloeibaar snoep lik ik die wel van haar vinger. Ik zou graag verhuizen naar een rustig huisje zonder kleine kinderen (te druk). Als ik je vertrouw wil ik heel graag contact, maar hier komt dat niet helemaal eruit door de omstandigheden. Bij jou thuis waar we alle tijd en rust hebben gaat dit zeker gebeuren.”

Hokazo nieuws
Dierenopvangcentrum Hokazo is op zoek naar mensen die thuis moederloze kittens, zwangere poezen en/of poezen met kittens kunnen opvangen. Vooral voor de allerkleinste, moederloze kittens is het asiel nauwelijks een optie. Zij moeten met de fles worden grootgebracht en vragen veel zorg. Maar ook voor kittens met moeder en iets oudere moederloze kittens is een pleeggezin van levensbelang. Ze worden veel socialer en aanhankelijker en komen nauwelijks in aanraking met ziekteverwekkers van buitenaf. Hun plaatsings- en overlevingskansen zijn dan ook veel groter. Wil je helpen? Mail dan naar begeleiding@hokazo.nl.

Uit de krant

Uit de krant