Afbeelding

Historisch Café voortaan Historisch-Genealogisch Café

Historie 649 keer gelezen

UDEN | Al jarenlang is er op de eerste vrijdag van de maand het Historisch Café in Bibliotheek Uden. Omdat er veel vragen worden gesteld over genealogie, stamboomonderzoek, heet dit vanaf nu het Historisch-Genealogisch Café. De eerstvolgende editie van het Historisch-Genealogisch Café is op vandaag 14.00 tot 16.00 uur.

Tijdens deze gratis toegankelijke inloopmiddag beantwoorden Luciën Bressers en Marja Waals van de Stichting Het Uden-archief van Bressers vragen van bezoekers over allerlei onderwerpen die betrekking hebben op de Udense geschiedenis en genealogie. Zij worden ondersteund door Adriaan Sanders en Wim Rovers.

Specifieke vragen
Aanmelden is niet nodig, maar als je specifieke vragen hebt is het fijn als deze van tevoren worden doorgegeven via info@udenarchief.nl. Er wordt dan ondersteunend materiaal uit de collectie van de Stichting Het Uden-archief van Bressers meegebracht. Het Historisch-Genealogisch Café vindt plaats in de cursusruimte van de bieb in Uden. Entree is gratis. Meer info: www.bibliotheekuden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant