Afbeelding

Foto van vroeger: de Marktstraat met Gloudemans, Verstegen en De Leijgraaf

Historie 2.683 keer gelezen

UDEN | Op de voorgrond twee van de overgebleven oudere panden aan de zuidwest kant van de Marktstraat op een foto uit 1969. Helemaal rechts de winkel van de familie Gloudemans waar je destijds terecht kon voor allerlei huishoudelijke artikelen. De huidige generatie heeft de zaak omgebouwd tot een speciaalzaak in kook- en kadoartikelen.

Daarnaast de fietsenwinkel van Ad Verstegen die getrouwd was met Mien Gloudemans. Beide panden zullen binnenkort plaatsmaken voor een groot complex met 37 luxeappartementen dat het hele perceel tussen de Marktstraat en de Oranjestraat gaat bestrijken.

Het pand daarnaast van drogisterij Van de Leijgraaf heeft tientallen jaren geleden al plaats moeten maken voor de Oranjepassage.

Weet je meer te vertellen over deze foto? Plaats dan een reactie op www.kliknieuwsuden.nl bij de foto of geef het door aan info@udenarchief.nl. Kijk eens op de website www.udenarchief.nl. Heb jij zelf een leuke herinnering aan een bepaalde foto? Stuur je foto en verhaal in naar redactie@udensweekblad.nl en wie weet wordt het geplaatst in deze rubriek!

Bron: Stichting Het Uden-archief van Bressers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant