Afbeelding

Weer een nieuwe editie van Historisch Café

Historie 539 keer gelezen

UDEN | Elke eerste vrijdag van de maand is het Historisch café in de bibliotheek in Uden open. Deze maand op 2 juni. Tijdens deze gratis toegankelijke inloopmiddag zullen Luciën Bressers en Marja Waals van de Stichting Het Uden-archief van Bressers vragen beantwoorden van de bezoekers over allerlei onderwerpen die betrekking hebben op de Udense geschiedenis en genealogie.

Zij worden daar al jaren in ondersteund door Adriaan Sanders en Wim Rovers. Van tevoren aanmelden is niet nodig, maar als je specifieke vragen hebt, is het fijn als deze van tevoren worden doorgegeven via info@udenarchief.nl. Er kan dan ondersteunend materiaal uit de collectie van de Stichting Het Uden-archief van Bressers worden meegebracht.

Meer informatie
De middag duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Er is een cursusruimte met acht computers beschikbaar. Entree is gratis, aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website www.bibliotheekuden.nl of www.udenarchief.nl/historisch-cafe. In de maanden juli en augustus is er geen Historisch Café.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant