Afbeelding
Foto: Ronald Strijbosch

Inloopochtend Prostaatkankerstichting

Gezondheid 534 keer gelezen

UDEN | In vergaderruimte 1 van ziekenhuis Bernhoven wordt woensdag 20 september een themabijeenkomst van de Prostaatkankerstichting georganiseerd.

De polikliniek urologie van Bernhoven is in samenwerking met de ProstaatKankerStichting een serie bijeenkomsten gestart voor mannen met prostaatkanker en hun naasten. Tijdens deze bijeenkomsten gaat het om lotgenotencontact. Want de Prostaatkankerstichting is een patiëntenorganisatie door en voor mannen met prostaatkanker. De volgende bijeenkomst heeft als thema ‘Is het contact met je naasten verandert door prostaatkanker?’. Wil je er bij zijn? Stuur dan een mail naar uden@prostaatkankerstichting.nl om je aan te melden. Benieuwd naar de andere bijeenkomsten? Kijk dan op www.bernhoven.nl/agenda.


Kienen

UDEN | Op vrijdag 22 september om 20.00 uur is het weer tijd voor de maandelijkse kienavond in ontmoetingsplein Mellepark aan Germenzeel 900 in Uden. Er liggen cadeaukaarten klaar. Bij aankoop van een kaart krijg je een bon voor een gratis kopje koffie of thee, en een lotnummer waarmee je je inleg kunt terugwinnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant