Lindsy en Mart voor hun zaak aan de Prior van Milstraat 2.
Lindsy en Mart voor hun zaak aan de Prior van Milstraat 2.

House of Beers heeft nieuwe eigenaren en blijft tóch open

Centrum 6.503 keer gelezen

UDEN | Speciaalbierzaak House of Beers in Uden heropent komende donderdag de deuren. In oktober vorig jaar werd bekend dat de toenmalige ondernemers van de winkel de boel overdroegen aan Het Horecahuis in Oss, en House of Beers daarom zou sluiten. Op de valreep zijn de sleutels van het bierparadijs overgenomen door Mart van Bakel en Lindsy Visser, bekend van gerijptebieren.nl.

Liefhebbers kunnen hun favorieten uitzoeken in een assortiment van meer dan 2000 verschillende speciaalbieren. Je vindt er onder meer alle jaargangen van Hertog Jan Grand Prestige en Westvleteren, waarvan de oudste dateert uit 1987. En middenin de winkel pronkt een buitengewone collectie Bourbon County Stout, de trots van Mart. Elke week op donderdag is er een release met de nieuwste bieren.

Barbecue en bier
De combinatie van barbecue en bier gaat in de vernieuwde House of Beers ook een rol spelen. Het koppel runde namelijk jarenlang een succesvol cateringbedrijf en won de titel ‘Baas BBQ’ in het gelijknamige RTL4 televisieprogramma. Mart: “Naast de maandelijkse proeverijen willen we in de zomer bier en barbecue events gaan organiseren. Ook gaan we gegaarde stukken barbecue vlees verkopen uit de koeling zoals briskets, een mooi stuk buikspek en shortribs.”

House of Beers is open op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 10.00 uur en eens per maand op koopzondag vanaf 12.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant