Maikel, Manon en Dario.
Maikel, Manon en Dario.

Udense Manon Vesters onthuld als Prinses van CV De Pepper

Carnaval 4.131 keer gelezen

UDEN | Manon Vesters (27) is de nieuwe Prinses van CV De Pepper. Ze werd vanmiddag onthuld. Samen met haar eigen gekozen Adjudant Dario Vesters trapt de vereniging carnaval af. Ze worden bijgestaan door Vorst Maikel Driessen.

Manon is een geboren en getogen Ujese. Sinds kort niet meer wonend in het mooie Uden maar verhuisd naar Drunen samen met haar vriend Robbin. Ze is al jaren betrokken bij de Pepper waar eerst haar voetbaltrainer Joost van der Spoel Prins werd en later neef Thomas Egelmeer. Ze is dan ook al meerdere keren samen met hen op pad gegaan naar bijvoorbeeld recepties of 11-11 vieren in Venlo. In het dagelijks leven werkt Manon bij Van Tilburg Mode in Nistelrode als floormanager van de centrale kassa. Hier zorgt ze voor de ideale winkelbeleving voor vele klanten. Verder keept ze bij Dames 1 van voetbalclub FC De Rakt, waar ze al ruim 15 jaar voetbalt. Ook vindt ze het erg leuk om samen met haar vriendinnen feestjes af te gaan en leuke dingen te doen. Het carnavalsleven is haar niet onbekend. Zo is ze 6 jaar lang lid geweest van de dansgarde van CS de Knoerissen.

Adjudant
De keus voor Adjudant was voor Manon niet moeilijk. Al van kinds af aan samen carnavallen en elkaar overal tegenkomen. Ook tijdens familiefeestjes staan ze altijd samen voorop met een biertje in de hand, namelijk neefje Dario Vesters. Dario Vesters (25) geen geboren Ujese, maar wel getogen en opgegroeid in de voormalig gemeente Uden. Hij woont sinds een half jaar aan de Markt. Hij is verbonden met de Pepper door er al jaren te komen met zijn vrienden om aan het welbekende radje te draaien, ook (verre neef) Thomas Egelmeer is er 3 jaar lang prins geweest. Manon is zijn nicht, hierdoor maakt het Adjudant mogen zijn toch nét wat mooier. Toen zij nog bij de dansgarde van de Knoerissen zat, kwamen ze elkaar vaak tegen op recepties of carnavalsfeestjes; carnaval is hen niet onbekend. In het dagelijks leven werkt hij als Coördinator bij Arvato in Heijen. En wanneer hij niet in Nederland is verblijft hij graag op Curaçao. In de zomermaanden padelt hij graag bij de Krekel in Mariaheide. Verder zul je hem regelmatig tegenkomen in een van de restaurants of kroegen van Uden, en tijdens het festivalseizoen op verschillende festivals.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant