Frans Bevers zorgt op carnavalszondag voor een middagje lachen.
Frans Bevers zorgt op carnavalszondag voor een middagje lachen.

Vier dagen gezellig carnavallen in Eigen Herd

Carnaval 988 keer gelezen

UDEN | In Eigen Herd in Uden wordt er ook gezellig carnaval gevierd, met voor elk wat wils. Hieronder vind je de activiteiten en evenementen die plaatsvinden aan de Rooijsestraat 32.

Het carnavalsweekend start met een extra country dansavond op zaterdagavond 10 februari. Je mag verkleed komen. DJ Guus staat achter de draaitafel en hij staat daarmee ook garant voor een gezellige avond met veel populaire line- en koppeldansen, voornamelijk origineel country. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.00 uur. Entree is gratis.

EH Carnavalsmiddag
Zondag 11 februari, na de optocht, staat Frans Bevers in de ton. Op deze vrolijke middag treedt ook zanger Will de Brouwer op. Tussen de optredens draaien DJ’s Peter en Betsie gezellige muziek. Aanvang 15.00 uur, zaal open 14.00 uur. Entree is gratis

50+ dansen met Duo Jersey
Er wordt lekker gedanst op maandag 12 februari. Traditiegetrouw komt deze maandagmiddag ook de Jeugdprins van Uden, Prins Porcus de 56e, met zijn adjudant en gevolg een bezoek brengen. Aanvang 14.00 uur, zaal open om 13.00 uur. Entree is gratis

50+ Dansen met band Pluzier
Op dinsdagmiddag speelt de band Pluzier bij Eigen Herd, en kan er weer gedanst worden. Traditiegetrouw komt ook OPA op bezoek. OPA staat voor: Opper, Prins Porcellus de 57e en zijn Adjudant. Dus dat wordt feesten. Aanvang 14.00 uur, zaal open om 13.00 uur. Entree is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant