De Prinses en Adjudant.
De Prinses en Adjudant.

VTC de Vrijbuiters onthult Prinses Hilde en Adjudant Kim

Carnaval 1.194 keer gelezen

UDEN/VOLKEL | Hilde Versantvoort en Kim Latijnhouwers zijn de Prinses en Adjudant van VTC de Vrijbuiters dit carnavalsjaar. Dit werd bekendgemaakt op de wekelijkse clubavond van de vrijetijdsclub voor mensen met een verstandelijke beperking, in de Schakel in Volkel.

Hilde werkt drie dagen bij de Zorgkwekerij ’t Lieseind in Schijndel en één dag bij Ons Koffiehuisje Boer en Wij in Boekel. In haar vrije tijd maakt ze graag haar eigen jurken en kettingen, en korfbalt ze bij KVS ’17.Thuis bij haar ouders heeft ze nog een labrador Buddy, cavia Vlekkie en de konijnen Hazel en Moppie. Uiteraard bezoekt zij wekelijks de clubavonden van VTC de Vrijbuiters. Kim werkt bij lunchroom Broodje Apart in Schijndel en ook bij Ons Koffiehuisje Boer en Wij. Ze wandelt en fitnest graag, en vindt het leuk om met iemand af te spreken om mee te chillen. Ook zij heeft een huisdier, namelijk een fluitende gele kanarie. En ook zij gaat natuurlijk trouw elke donderdagavond naar de Vrijbuiters in Uden. De Prinses en Adjudant wonen sinds kort bij Woongroep Uniek in de Prior van Millstraat, een gloednieuw appartementencomplex dat op 21 januari onder grote belangstelling feestelijk geopend werd.

Carnaval
Prinses Hilde en Adjudant Kim verheugen zich zeer op het komende carnaval, met name op het Feest der Feesten van de Knoerissen op 11 februari, en natuurlijk vooral op hun eigen carnavalsfeest in de Sprong in Volkel op donderdagavond 16 februari, bij VTC de Vrijbuiters. Hun motto luidt: ‘Zonder lol, ginne carnaval!’

Uit de krant