Afbeelding

Nieuwe hoogheden bij CV De Vliegenmeppers: Vorst Erwin d’n 1e en Vorstin Pleun

Carnaval 1.289 keer gelezen

BOEKEL | CV De Vliegenmeppers uit Boekel presenteerde vrijdag hun nieuwe dorstlustige hoogheden: Erwin d’n 1e (34) en zijn Vorstin Pleun (30). In een kolkende zaal bij La Compagnie stapten zij uit de speciaal voor hen gerestaureerde vlieg.

De reden dat de vlieg speciaal voor hen gerestaureerd werd, heeft er alles mee te maken dat vader Cor in 1981 ook al de skepter zwaaide tijdens de carnaval bij De Vliegenmeppers. Het is voor het eerst in de historie van de vereniging dat een zoon zichzelf ook Vorst mag noemen. Vader Cor en moeder Gerry zijn nog steeds actief betrokken binnen de vereniging.

Edwin en Pleun
Erwin van den Elzen heeft in het dagelijks leven zijn eigen tegelzettersbedrijf. Daarnaast is hij fanatiek zaalvoetballer. Iedere maandagavond speelt hij een wedstrijd in de A-poule in het tenue van Elreka hekwerken, bij sommigen beter bekend als ’ut zaltje’. Op zaterdag voetbalt hij, wanneer er zich voldoende spelers aanmelden, bij de recreanten van ZVV La Compagnie. Dat team komt voort uit het café-voetbal van enkele jaren geleden. Samen met Pleun van Lijssel woont hij aan de Donkstraat. Pleun is opgegroeid in De Mortel en heeft er enkele jaren geleden voor gekozen om de stap naar Boekel te maken, waar ze samen met Erwin een mooi huis heeft kunnen bouwen. Waar Erwin bij de recreanten voetbalt, speelt Pleun graag volleybal bij de recreanten van Gemert. Samen rijden ze ook regelmatig naar het Gemertse om daar bij Blue Label aan crossfit te doen. Pleun werkt als lichtontwerper bij Lichtstudio Helder in Eindhoven. Samen met hun kinderen Diem (4) en Sev (2) gaan zij voorop in het feestgeruis van C.V. De Vliegenmeppers in Boekel. Dit alles onder hun motto: ‘Wij zette nog ff dûr!’ Op zondag 5 februari vindt de prinsenreceptie plaats.

Uit de krant