Afbeelding

Udense ontwerpster exposeert tijdens Dutch Days in Hong Kong

Algemeen 164 keer gelezen

UDEN | Amber Ambrose Aurèle, haute couture ontwerpster uit Uden bekend om haar visueel uniek werk en sky-high heels, is gevraagd door de Nederlandse Consul-Generaal Wilfred Mohr om te exposeren tijdens Dutch Days in Hong Kong. Dutch Days omvat een divers programma waaronder een bijzondere selectie van Nederlandse kunst, design en cultuur.

In de residentie van de Consul-Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden in Hong Kong was een VIP preview te zien van het werk van Amber. De dag erna zijn de schoenen van Amber Ambrose Aurèle naar de galerie Art Statements overgebracht waar de schoenen tot 28 mei 2016 te bewonderen zijn. Hier zijn twee exposities te zien: zowel een retrospectief van Amber's werk als de foto's van Nederlands fotograaf Erwin Olaf.

Amber's schoenen hebben internationale aandacht genoten zowel in magazines (Vogue, Kaltblut en meer) als tentoonstellingen en musea (waaronder Kunsthal Rotterdam, Centraal Museum in Utrecht en landen zoals Verenigde Emiraten, Wenen en België). Dit is de eerste keer dat Amber haar werk toont aan het Aziatisch publiek, nu te zien in galerie Art Statements in Hong Kong.

Uit de krant

Uit de krant