Afbeelding

Rouwcafé Boekel: inzichten over verlies binnen gezinnen

Algemeen 2.108 keer gelezen

BOEKEL | Tijdens de tweede avond van het Rouwcafé Boekel op dinsdag 9 april is Tineke van Asseldonk (Praktijk Verliesbegeleiding) te gast. Ze neemt de bezoekers mee in de gevolgen van een ingrijpend verlies binnen het gezinssysteem waarin iemand is overleden. 

Tineke is gespecialiseerd in rouw- en verliesbegeleiding van kinderen, jongeren, jong- volwassenen en gezinnen. Naast professional is ze ook ervaringsdeskundige, aangezien haar moeder overleed toen ze 10 jaar oud was.

Rouwcafé
Het is de bedoeling dat er in 2024 meerdere van deze avonden over rouw plaatsvinden. Het rouwcafé is een ontmoetingsplek waar lotgenoten/bondgenoten elkaar treffen om te kunnen delen en om herkenning, steun en troost te vinden, al dan niet door er veel woorden aan te geven. Rouwen doe je zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen.

Aanmelden
Kom je ook? De avond is gratis en vindt plaats op dinsdagavond 9 april van 19.00 tot 21.00 uur in de Gasthoeve de Zijp in Boekel. Aanmelden is gewenst en kan via de website van de bibliotheek: www.bibliotheeklagebeemden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant