Blije starters na het behalen van hun certificaat.
Blije starters na het behalen van hun certificaat.

Startende ondernemer opgelet: Misfits begint met nieuwe groep

Algemeen 1.152 keer gelezen

UDEN | Al 9 jaar lang zet ‘Misfits startende wondernemers & bijzondernemers’ zich in voor de startende ondernemers uit onze gemeente. Tegenwoordig doet het platform dit door het aanbieden van het Misfits Vliegende Start traject, waarin startende ondernemers in 1 jaar tijd worden geholpen bij het opzetten van hun bedrijf. In maart start er weer een nieuwe groep van dit traject, waarin nog plekken beschikbaar zijn.

Onder begeleiding van de professionele trainers van Coachweb ga je bouwen aan je eigen bedrijf. “Je gaat onder andere aan de slag met de identiteit van je bedrijf, je doelgroep en je pitch”, legt Imke Claassen van Misfits uit. “Maar ook met je boekhouding, facturen en juridische zaken. Ook koppelen we je aan een lokale ondernemer, uit het netwerk van UOV de Kring, die al veel ervaring heeft met ondernemen en een mooi netwerk heeft. Op deze manier kun je ook daar heel veel van leren.” Misfits mag de cursus namens de gemeente Maashorst gratis aanbieden aan starters uit de gemeente. 

Neem contact op
Imke: “Ben jij (of ken jij) een startende ondernemer binnen de gemeente Maashorst en kun jij wel wat hulp gebruiken bij het opzetten van je bedrijf? Dan zijn wij er voor je!” Ben je nieuwsgierig, neem dan snel contact op via misfits@uovdekring.nl. “Dan plannen we een afspraak in om kennis te maken. Het is ondertussen alweer de zevende groep, dus er zijn al veel starters geholpen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant