Golfers in actie op de banen van De Bonte Bij.
Golfers in actie op de banen van De Bonte Bij.

Groot golfspektakel bij Golfpark De Bonte Bij: BackOfficer Brabants Open

Algemeen 3.330 keer gelezen

UDEN | Golfpark De Bonte Bij aan de Doelenweg 1 in Uden staat op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober in het teken van het BackOfficer Brabants Open toernooi. Vooral zaterdag is een mooie dag voor zowel golfliefhebbers als iedereen die nieuwsgierig is naar golf en alles daaromheen. Iedereen is welkom en kan gratis een kijkje komen nemen.

Het toernooi is een niet te missen kans om enkele van de beste golfprofessionals en topgolfers in actie te zien. De wedstrijden beginnen om 11.00 uur, maar je kunt al om 09.00 uur terecht op het golfpark want er is vanalles te beleven. Er zijn leuke gratis activiteiten voor kinderen, en voor degenen die liever ontspannen, is er een overvloed aan lekker eten en drankjes. Geïnteresseerden in kunst kunnen ook hun hart ophalen bij dit evenement. Langs de prachtige banen van De Bonte Bij kun je sinds kunstwerken bewonderen van Juul Rameau, die autonome kunstwerken maakt, veelal van geroest metaal. “Het is een hele mooie toevoeging aan ons golfpark”, laat trotse eigenaresse Martine Martens zien. Binnen in de kantine is er een expositie te zien van de Udense kunstenaar Alphons Arts. Martine: “Onze leden lopen zaterdag rond en staan klaar om al je vragen over golf te beantwoorden.”

Golfpark De Bonte Bij
Golfpark De Bonte Bij is een inclusieve golfclub waar de nadruk ligt op gezelligheid en laagdrempelige toegang tot de golfsport. Of je nu een doorgewinterde golfer bent, nieuwsgierig naar de sport, of tussen het fietsen of wandelen door gewoon lekker een kopje koffie wil komen drinken; wees welkom!” De dag duurt tot 17.00 uur. Als je zelf nog wil deelnemen aan het toernooi, kun je mailen naar mailadres info@debontebij.nl.

BackOfficer Brabants Open 
Dit golftoernooi is het eerste Brabants Kampioenschap op een par 3 baan, en wordt - zoals de naam al doet vermoeden - gesponsord door backoffice dienstverlener voor intermediairs, BackOfficer uit Oss. Met flexdiensten zoals samen uitzenden, juridisch werkgeverschap, verlonen, voorfinancieren, verzekeren en supersoftware staan zij voor je klaar.


Een van de kunstwerken van Juul Rameau


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant