De Ongeplukte Zusters.
De Ongeplukte Zusters.

Markant nodigt bezoekers uit voor feestelijke seizoensopening

Algemeen 855 keer gelezen

UDEN | Na een korte zomerpauze openen donderdag 21 september de deuren van Markant zich weer voor het grote publiek, tijdens de seizoensopening. “We verrassen bezoekers met voorproefjes uit het nieuwe seizoen en delen het laatste nieuws”, deelt theaterdirecteur Jan Wouda.

Dit jaar staat de seizoensopening in het teken van kostuumdrama. De stijl van Jane Austen en de bekende Netflix-serie Bridgerton. Met golvende jurken, opzichtige pruiken en kokette dansuitvoeringen. “Een mooie inhaker”, deelt Wouda. “Want op donderdag 8 februari staat de komedieshow De Ongeplukte Zusters bij ons op de planken. Deze voorstelling met en door Ilse Warringa, onder andere bekend van De Luizenmoeder, gaat twee eeuwen terug in de tijd.”

Markant trakteert
Als theater voor en door Maashorst wil Markant de seizoensopening laagdrempelig houden. Voor een symbolische prijs van 3,50 euro kunnen geïnteresseerden erbij zijn. Het theater zorgt voor optredens, bubbels en een pauzedrankje. Maurice de Greef, onder andere bekend van Passie voor Pasen, leidt het publiek door de avond. Jan Wouda: “Er staan meer grote namen dan ooit op ons podium, zoals Henry van Loon, Najib Amhali, Youp van ‘t Hek en Simone Kleinsma. Ook de minder bekende producties gaan bezoekers raken. Ik nodig mensen van harte uit om eens wat nieuws te proberen, zoals de familievoorstelling Wolf op 19 oktober of de musical Autumn Nights op 14 oktober.” Tickets zijn online te reserveren via www.markantmaashorst.nl, telefonisch via 0413 25 61 10, of aan de balie van het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant