Afbeelding

Totale opbrengst GoedeDoelenWeek Uden is bijna 61.000 euro

Algemeen 856 keer gelezen

UDEN | De vierde editie van de GoedeDoelenWeek Uden heeft wederom een groot bedrag opgeleverd. De organisatie maakt bekend dat er 60.985,41 euro is opgehaald.

Hoewel de opbrengst een fractie minder is dan vorig jaar, laat de organisatie weten tevreden te zijn. Jan van den Boom, voorzitter van Stichting GoedeDoelenWeek Uden, verklaart: “We zijn blij met de betrokkenheid van de inwoners van Uden en hun vrijgevigheid. Ondanks de uitdagingen waar we mee te maken hebben in deze tijd hebben ze ons wederom geweldig gesteund. Het is dankzij hun donaties en de inzet van vele vrijwilligers dat we een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de goede doelen.”

Online donaties
Dit jaar heeft de GoedeDoelenWeek Uden speciale inspanningen geleverd om online doneren te promoten, en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Meer dan de helft van de opbrengst werd via online donaties gegenereerd, en we zien dat deze trend van toenemende online donaties zich jaar na jaar voortzet. De GoedeDoelenWeek Uden bedankt alle inwoners, vrijwilligers en sponsoren die hebben bijgedragen aan het succes van de collecteweek. Van den Boom benadrukt: “Dit gemeenschapsgevoel is van onschatbare waarde en toont aan hoeveel we kunnen bereiken wanneer we samenwerken.” De opbrengsten per fonds zijn ook dit jaar weer terug te vinden op www.goededoelenweekuden.nl.

GoedeDoelenWeek
In de GoedeDoelenWeek in Uden zijn achttien nationale, CBF-geregistreerde fondsen vertegenwoordigd. Het bedrag dat de donateurs gaven, wordt onder die fondsen verdeeld. De gevers konden ook zelf hun voorkeur(en) aangeven. De volgende collecteweek vindt plaats in het voorjaar van 2024, om precies te zijn van 15 tot en met 20 april.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant