Afbeelding

De Trap-In heeft nu ook een 30 kilometer route

Algemeen 2.130 keer gelezen

UDEN | Het is bijna Tweede Pinksterdag: de dag waarop traditiegetrouw de Trap-In wordt gereden. Sinds 1974 organiseert Stichting Trap-in deze feestelijke sponsorfietstocht. De opbrengst gaat in zijn geheel naar vijftien kleinschalige ontwikkelingsprojecten. Nieuw dit jaar is dat er een route van 30 kilometer is toegevoegd.

Daarmee kunnen we onze jongste en oudste deelnemers nog beter bedienen. Ook zijn een aantal stempelposten geschrapt; waardoor een post ook echt een rustmoment is met een hapje of drankje en muziek. Net als vorig jaar kun je bij de start ook betalen met de pin en ook bij de pannenkoekenpost kan gepind worden. Bij de rest van de posten is het contant betalen.

Tijden
De route van 50 kilometer start op de Markt in Uden van 10.00 tot 13.00 uur en bij het Muziekhuis in Volkel van 10.00 tot 12.30 uur. De route van 30 kilometer start op de Markt in Uden van 11.30 tot 13.00 uur. Een deelnemerskaart kost 5 euro en een gezinskaart 15 euro voor gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar. Voor meer informatie kun je terecht op de website www.trap-in.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant