Kees & Sonja, sinds 2020 een muzikaal duo.
Kees & Sonja, sinds 2020 een muzikaal duo.

Volendams duo Kees & Sonja in Eigen Herd

Algemeen 587 keer gelezen

UDEN | Er staat op zondag 19 maart Volendams muziekspektakel op de agenda in Eigen Herd, met het duo Kees & Sonja.

Kees Plat en Sonja Onderstal vormen sinds 1 maart 2020 een duo. Kees is oprichter en zanger-gitarist van de Tribute to the Catsband en de band Stampvast uit Volendam, en Sonja is allround zangeres. Kees nam in de zomer van 2012 de beslissing om fulltime muzikant te worden. De vele optredens waren niet meer te combineren met een baan. Sonja was ook fan van de Tribute to the Catsband en leerde daar Kees kennen. Ze vertelde dat ze ook zong en diverse singles had gemaakt. Natuurlijk was Kees nieuwsgierig en vond een aantal clips op YouTube. Hij was direct aangenaam verrast door haar mooie stem. Daarna ging het snel, er kwamen een aantal repetitie sessies en een paar try-outs. Omdat Kees regelmatig aanvragen kreeg om iets van BZN te zingen bij solo-optredens, wat niet kan zonder zangeres, werd dat bij een optreden geprobeerd.
Het publiek was heel positief en vond het geweldig. Na het wegvallen van Jan & Anny en de Mon Amour Band werd het idee van een nieuwe show geboren.

Show
Met trots presenteren Kees & Sonja dan ook hun nieuwe show met de grootste hits uit Volendam van The Cats én BZN, maar ook van Anny Schilder, Next One, Jan Smit en vele anderen. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.eigenherd.nl of aan de bar bij Eigen Herd. De middag gaat om 14.00 uur van start. De zaal is om 13.00 uur geopend. Entree is 10 euro.

Uit de krant