Afbeelding

Hulp bij belastingaangifte via de computer

Algemeen 592 keer gelezen

UDEN | Sinds 1 maart kun je weer digitaal aangifte doen voor de inkomstenbelasting. Kan jij hulp gebruiken bij je belastingaangifte via de computer? Dan kan je vanaf half maart terecht bij de belastingspreekuren van de sociaal raadslieden in bibliotheek Uden. Hulp bij aangifte is gratis.

Het gratis spreekuur is voor particulieren met een eenvoudige aangifte en een laag inkomen en vermogen (grenzen huur- of zorgtoeslag). Tijdens het spreekuur dien je zelf in te loggen met behulp van uw Digi-D. Let op: sinds dit jaar is het inloggen bij de Belastingdienst alleen mogelijk met de Digi-D app of met DigiD plus een sms-controle. De sociaal raadslieden houden spreekuur op afspraak bij de bibliotheek in Uden.
Inwoners van de gemeente Maashorst, die hiervoor in aanmerking komen, kunnen een afspraak maken via het telefoonnummer: 088 374 2525. Heb je vragen over het downloaden en activeren van de Digi-d app of het activeren van een sms-controle, bezoek dan het Informatiepunt Digitale Overheid in een van de bibliotheken in de gemeente Maashorst. Bekijk de website voor de openingstijden van het Informatiepunt: www.nobb.nl.

Uit de krant