Het hoofdkantoor van Van den Bosch is gevestigd in Erp.
Het hoofdkantoor van Van den Bosch is gevestigd in Erp. Foto: Bianca van den Broek

Van den Bosch opent deuren voor toekomstige collega’s

Algemeen 2.073 keer gelezen

ERP | Logistiek dienstverlener Van den Bosch opent op zaterdag 18 maart de deuren van de technische dienst in Erp. Tijdens dit Job Event kan iedereen die geïnteresseerd is in een technische uitdaging een kijkje nemen in de werkplaats.

Benieuwd hoe de monteurs en technisch specialisten van Van den Bosch dagelijks te werk gaan? Op 18 maart laten ze dit uitgebreid zien en staan ze klaar voor vragen. De technische dienst is het kloppend hart van Van den Bosch. Vanuit de werkplaats verzorgt het team onderhoud en reparaties aan trucks, containers, opleggers en het bijbehorende equipment, zodat alle chauffeurs veilig op weg kunnen. 

Nieuwe collega’s
Het technische team is hard op zoek naar nieuwe collega’s: van monteurs tot technisch specialisten en leerling monteurs. “Of je nu direct op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of jezelf alvast wilt oriënteren op een toekomst in de techniek: iedereen is van harte welkom op 18 maart”, vertelt Simon Romanek, chef werkplaats bij de technische dienst in Erp. 

In beweging blijven
Wat maakt werken bij de technische dienst van Van den Bosch anders dan andere technische banen? Romanek licht toe: “Wij kennen geen traditionele storingsdiensten. Ook garantiedossiers kom je bij ons niet tegen. Je werkt in een goed uitgeruste werkplaats met professionele collega’s en draagt direct bij aan veiligheid en kwaliteit. Maar bovenal: jij houdt ons wereldwijde materieel in beweging. Belangrijk, want zonder logistiek staat alles stil.”

Het Job Event vindt plaats op zaterdag 18 maart van 09.00 tot 13.00 uur. Adres: Hoogven 12 in Erp. Aanmelden is niet nodig. Meer info op: career.vandenbosch.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant