Afbeelding
Foto: Ronald Strijbosch

Bernhoven in top 10 best gewaardeerde ziekenhuizen van ZorgkaartNederland

Gezondheid 3.393 keer gelezen

UDEN | Ziekenhuis Bernhoven staat in de top 10 van best gewaardeerde ziekenhuizen van 2022 volgens ZorgkaartNederland, een initiatief van de Nederlandse Patiëntenfederatie.

Freek Korver, algemeen directeur Bernhoven: “Deze plek in de top 10 is een prachtige erkenning voor alle collega’s die dag en nacht klaarstaan voor onze patiënten. In Bernhoven werken we uit liefde voor mensen samen aan de allerbeste gezondheidszorg. Het is mooi om in de beoordelingen op Zorgkaart Nederland terug te zien dat dit door onze patiënten ook zo ervaren wordt. We blijven ons hiervoor inzetten en samen werken aan gezondheid.”

Over ZorgkaartNederland
Op de website Zorgkaart Nederland kunnen patiënten (anoniem) hun ervaringen delen over het ziekenhuis en over de medisch specialisten werkzaam in het ziekenhuis. Hiervoor verdelen patiënten hun mening over een aantal punten: de mate waarin de arts luistert, de gegeven uitleg, de deskundigheid van de arts, het benoemen van voor- en nadelen, samen beslissen, de samenwerking en de algehele behandeling. ZorgkaartNederland is een initiatief van de Nederlandse Patiëntenfederatie. ZorgkaartNederland maakt traditiegetrouw op de eerste dinsdag van december de best gewaardeerde zorgorganisaties bekend. Binnen de top 10 wordt geen volgorde bekend gemaakt. Vorig jaar behaalde Bernhoven ook een plaats in deze top 10.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant