Afbeelding

Rennende kerstmannen- en vrouwen door Uden aanmoedigen? Dit is de route van de Santa’s Crash Course

Algemeen 734 keer gelezen

UDEN |  Het parcours van Santa’s Crash Course op zaterdag 17 december is bekend. Honderden kerstmannen- en vrouwen rennen een route van 5 kilometer met diverse obstakels door het centrum van Uden.

Santa’s Crash Course start op het plein voor Markant Theater Maashorst in Uden. Hier kunnen bezoekers en deelnemers vanaf 17.00 uur onder het genot van een koud biertje of beker warme glühwein genieten van muziek en hapjes. Om 19.00 uur begint de warming-up.

Route
Daarna starten de eerste kerstmannen en -vrouwen via de Marktstraat hun route richting de Kerkstraat en rennen vervolgens over het Carolushof en door de Odiliastraat naar het Udens College locatie Kleinveld. Daar wacht hen het ‘Mistery College’. Voor degene die het lukt deze hindernis te overmeesteren vervolgt de route via de Helenastraat en de Aalstweg richting FC De Rakt op Moleneind. Onderweg komen de kerstmannen en -vrouwen tal van originele obstakels tegen. Wanneer de deelnemers het ‘House of Christmas’ heelhuids verlaten hebben rennen zij over het wandelpad parallel aan de A50 richting Groenewoud.

Via de Veghelsedijk bereiken de deelnemers museum Krona alwaar zij de obstacle ‘Light up the stars’ trotseren om vervolgens via Vorstenburg en het Slotpad over de Brigittinessenstraat naar de Sint Jansstraat te rennen. Bij JAAP hangen de deelnemers even aan ‘Santa’s Pants’.

De route vervolgt zich via de Marktstraat naar ‘Rudolph’s Tube’ op het terrein van Uden on Ice. Van daaruit glijden de deelnemers zo de Sacramentsweg in en rennen via Neringstraat Oost naar de achterkant van Theater Markant Maashorst waar zij zich opmaken voor de laatste hindernis: ‘All I want voor Christmas’. Uiteindelijk zullen de kerstmannen en -vrouwen het theater via de voorkant van het pand verlaten waar zij opgewacht worden door supporters.

Bekijk de route ook hieronder:


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant