Wei-Ting is vol enthousiasme aan zijn Nederlandse avontuur begonnen.
Wei-Ting is vol enthousiasme aan zijn Nederlandse avontuur begonnen.

Wei-Ting uit Taiwan zoekt nieuw gastgezin in regio Uden

Algemeen 1.080 keer gelezen

UDEN | Afgelopen augustus is de Taiwanese Wei-Ting zijn high school avontuur gestart in Nederland. Het High School Holland programma van Travel Active biedt al jaren uitwisselingsstudenten de kans onderdeel uit te maken van de Nederlandse cultuur en tradities door bij een Nederlands gastgezin te wonen en naar de middelbare school te gaan. Wei-Ting werd een aantal weken geleden opgevangen in een liefdevol gezin in het gastvrije Uden, maar is nu op zoek naar een nieuwe plek.

De vrolijke Wei-Ting volgt momenteel lessen aan een middelbare school en begint zijn nieuwe Nederlandse leven op te bouwen in Uden. Helaas is het voor de familie, tot hun grote spijt, nu niet meer mogelijk om hem te hosten. Daarom zoekt Travel Active met spoed een hartelijk, gastvrij gezin in de omgeving van Uden in welke samenstelling dan ook. Wei-Ting wordt door zijn gastgezin en Nederlandse vrienden Austin genoemd. Hij is erg spraakzaam en enthousiast. Zo zei hij voor zijn aankomst in Nederland: “Tijdens mijn uitwisseling wil ik graag op ontdekkingsreis!” Hij heeft hier zelfs al een nieuwe hobby gevonden, namelijk fietsen. Verder is hij dol op musicals en volleybal.

Begeleiding 
Jong of wat ouder, een gezin met kinderen, of zonder kinderen? Iedereen met de juiste intenties kan gastgezin zijn in de ogen van Travel Active. Gedurende de uitwisseling worden het gastgezin en de student begeleid door een zogeheten Local Coordinator. Ook helpt de Local Coordinator met de kennismaking van de Nederlandse cultuur. Enthousiast of meer weten? Mail dan highschoolholland@travelactive.org of bel 085 222 4810.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant