Afbeelding

ULECO houdt brainstormsessie over toekomst van Maashorst

Algemeen 2 keer gelezen

UDEN | ULECO, de energiecoöperatie uit de gemeente Maashorst, houdt op zaterdag 20 augustus een brainstormsessie over de toekomst van de gemeente. De bijeenkomst vindt vanaf 09.30 uur plaats bij Muzerijk in Uden, aan de Klarinetstraat 4.

“De gemeente Maashorst wil de duurzaamste gemeente in Nederland worden. Dat is ambitieus, maar wat betekent dat? Wat betekent dat voor het milieu, de biodiversiteit, onze energie, de groenvoorziening? Wat moeten dan wel doen en beslist niet en hoelang gaat een en ander duren? Hoe zien onze dorpen en ons platteland er dan uit? Hebben we nog allemaal een auto en waar parkeren wij die dan?”, beschrijft de coöperatie de bijeenkomst.

Ideeën
Zo zijn er waarschijnlijk nog talloze vragen die je kunt stellen als het over de toekomst van Maashorst gaat, stelt ULECO. “Wij zijn benieuwd hoe de inwoners van de gemeente Maashorst hierover denken en welke ideeën zij hebben. En welke ideeën willen we aan onze gemeenteraad kwijt? Mail als je meedoet naar info@uleco-energie.nl of meld je vanaf 09.30 uur aan bij de zaal in Muzerijk. Ook is het mogelijk je ideeën per mail of post op te sturen naar ULECO: Markt 147, 5401 EJ Uden.”

Uit de krant

Uit de krant