De scouting is voor de jongste speltak, de Bevers, op zoek naar nieuwe leiding.
De scouting is voor de jongste speltak, de Bevers, op zoek naar nieuwe leiding.

Jubilerend Scouting Uotha zoekt vrijwilligers

Algemeen 420 keer gelezen

UDEN | Scouting Uotha bestaat dit jaar 75 jaar. Dit is niet ongemerkt voorbij gegaan; het hele jaar is het op het clubgebouw al een feestje. Het 75-jarig bestaan is onder andere te danken aan de vrijwilligers, waarna de vereniging nog altijd naar op zoek is. 

Het feestelijke jaar begon met taart voor alle speltakken. Als klap op de vuurpijl is er een heel weekend met elkaar feest gevierd. Op vrijdagavond met een reünie. Deze avond was een groot succes, mede dankzij een optreden van coverband Ruizzz. Op zaterdag en zondag was het feest voor alle jeugdleden met diverse workshops en een spelshow.

Vrijwilligers en leiding
Scouting Uotha bestaat niet voor niets 75 jaar. “Het is een erg gezellige vereniging, waar dankzij de inzet van talloze vrijwilligers elke week weer toffe opkomsten worden gedraaid”, laat de club weten. “Heb je ook zin om bij zo’n gezellige, actieve vereniging vrijwilligerswerk (18+) te komen verrichten dan ben je van altijd welkom.” Scouting Uotha is voor de jongste speltak, de Bevers, op zoek naar nieuwe leiding. Samen met themafiguur Stuiter en zijn vrienden gaan de Bevers iedere week op avontuur in Hotsjitonia. De Bevers ondernemen échte scoutingactiviteiten die passen bij de leeftijd van 5 tot 7 jaar. Zo bakken ze brood op het kampvuur, lopen ze speurtochten en spelen een heleboel spelletjes. “Bij de Bevers is het samen spelen, beleven en ontdekken het belangrijkste. Ook maken de Bevers spelenderwijs al kennis met scoutingtechnieken die bij de volgende speltakken verder aan bod komen.” Ben jij of ken jij iemand die tijd en zin heeft om op zaterdag van 10.15 tot 11.45 uur, toffe programma’s te bedenken en lekker actief met kinderen buiten bezig te zijn? Laat het dan weten. Scoutingervaring is niet nodig. Naast het draaien mag je zelf deelnemen aan een van de 18+ groepen waar het altijd reuze gezellig is en waar je ook hele leuke activiteiten mee gaat beleven! Heb je interesse, wil je een dagje mee draaien of heb je nog een vraag. Stuur ons dan gerust een berichtje. bestuur@uotha.nl.

Uit de krant