Afbeelding

Smakelijke (paling)sound met Cats-tribute in Markant

Algemeen 190 keer gelezen

UDEN | ‘Lea’, ‘Why’, ‘Marian’, ‘Times Were When’, en niet te vergeten de wereldhit ‘One Way Wind’ zorgen zaterdag 2 juli voor een feest der herkenning. Deze klassiekers van The Cats krijgen nieuw leven tijdens het avondvullende programma van ‘Tribute to The Cats’, met vrijwel alle Cats-hits, veel nostalgie en een smakelijke (paling)sound in Markant Uden.

In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan The Cats, de grondleggers van de palingsound in de jaren 60. En het bleef niet bij dit eenmalige optreden. Want de wijze waarop de Tribute to The Cats Band de hits van hun legendarische dorpsgenoten nieuw leven had ingeblazen, vroeg om een vervolg. Inmiddels zijn we 18 jaar én 700 concerten verder. 

Tribute to The Cats Band
De meeste bandleden hebben in het verleden hun sporen in de Volendamse muziekscene ruimschoots verdiend. De band bestaat uit Kees Plat, Thoom Veerman, Nico Tol, Harmen Veerman, Michel de Haan, Jan Veerman, Cees Veerman en Larry Koning. Larry en Cees zijn de jongste bandleden, zij hebben de tijd van The Cats nooit meegemaakt. Maar des te meer waarderen ze wat hun dorpsgenoten teweeg hebben gebracht.

Informatie
Tribute to the Cats is zaterdag om 20.15 uur te zien in de theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 29,50 euro (excl. 1,95 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Uit de krant

Uit de krant