Bij elk bedrijf word je meegenomen in hun proces en kun je hier zelf aan meewerken.
Bij elk bedrijf word je meegenomen in hun proces en kun je hier zelf aan meewerken.

Kennismaken met techniek op Techniek dag Uden

Algemeen 407 keer gelezen

UDEN | Op 14 mei vindt van 10.00 tot 15.00 uur de Techniek dag Uden plaats. De Techniek dag is ontstaan uit een samenwerking van acht ondernemingen uit Uden die allemaal op loopafstand van elkaar zitten. Samen hebben zij de handen ineengeslagen om de Techniek dag te gaan organiseren.

Zaterdag is het de bedoeling dat jongeren die interesse hebben in (een toekomst in) de technieksector naar de bedrijven toetrekken en hen een kijkje in de keukens van deze bedrijven bieden. Aan de Techniek dag in Uden doen onder andere een aantal op metaal gerichte bedrijven, een elektrotechnisch bedrijf, een bedrijf in kunststoftechnieken, een interieurbouwer, een rioolontstoppingsbedrijf, autoschadeherstel en een transporteur die ook een eigen garage/shop heeft mee.
De Techniek dag Uden is meer dan enkel een kijkje in de keuken, bij elk bedrijf word je meegenomen in hun proces en kun je hier zelf aan meewerken.
Zo is het onder andere mogelijk om virtueel te lassen of bijvoorbeeld iets uit metaal lasersnijden wat uiteindelijk een product wordt dat je mee naar huis kunt nemen, en zo is er nog veel meer te doen.

Prijzen
Wanneer je alle bedrijven hebt bezocht en de activiteiten hebt uitgevoerd, kun je bovendien meedoen aan een wedstrijd waarmee je een leuke prijzen kunt winnen.

Meer informatie
De Techniek dag Uden vindt plaats op 14 mei van 10.00 tot 15.00 uur. Parkeren is mogelijk op het terrein Van den Heuvel Logistiek in Uden. Iedereen die interesse heeft is welkom. Meer informatie vindt je op de website van de Techniek dag:
www.techniekdaguden.nl.

Uit de krant