Een archieffoto van de 'waanzinnige boekenkast' in de school.
Een archieffoto van de 'waanzinnige boekenkast' in de school. Foto: Henk Lunenburg

Open dag en bazaar bij basisschool Bedir

Algemeen 252 keer gelezen

UDEN | De ouderraad van basisschool Bedir organiseert op zondag 22 mei van 11.00 tot 18.00 uur een open dag met een bazaar. “Tijdens de open dag kunnen geïnteresseerden meer informatie krijgen over de basisschool. De bazaar staat garant voor een gezellige middag met hapjes en drankjes”, aldus de ouderraad. 

Zij vertellen verder: “De afgelopen weken is de ouderraad van de basisschool Bedir aan de slag gegaan om een gezellig evenement te organiseren in de aula van de school. Er is van alles te doen voor jong en oud. Kinderen kunnen zich bijvoorbeeld laten schminken of een henna tatoeage laten zetten. De ouders hebben zelf allerlei hapjes en drankjes gemaakt die in kraampjes worden verkocht tegen een kleine vergoeding. Andere kraampjes worden beschikbaar gesteld voor mensen die zelf iets willen verkopen. De activiteiten voor kinderen zijn allemaal gratis. Iedereen is welkom.” De bazaar vindt plaats in de aula van basisschool Bedir in MuzeRijk. 

Kennismaking
Naast de het bezoeken van de bazaar is het dus ook mogelijk om kennis te maken met de school. “De kwaliteit van het onderwijs is van groot belang. Daarnaast leren de leerlingen liefdevol om te gaan met de medemens, natuur en milieu, maar ook om een bijdrage te leveren aan de samenleving. De islamitische identiteit van de school draagt bij aan de ontwikkeling van de leerlingen in het ‘worden wie ze zijn’”, aldus de ouderraad. De leerkrachten en de directeur zijn daarom aanwezig voor een praatje en een rondleiding door de school.

Uit de krant