Al als jong meisje raakte Giovanca in de ban van Diana Ross & The Supremes. (foto: Andy Tan)
Al als jong meisje raakte Giovanca in de ban van Diana Ross & The Supremes. (foto: Andy Tan)
WIN

Win kaarten voor ‘Giovanca Honours Diana Ross’

Algemeen 221 keer gelezen

UDEN | Zangers Giovanca staat op zaterdag 21 mei in theater Markant, en neemt het publiek in haar voorstelling mee met liedjes, bewerkingen en verhalen door de verschillende periodes en hoogtepunten in de succesvolle carrière van Diana Ross. Een avond met de bekendste hits, groots en intiem. Een avond waarvoor wij gratis kaarten weg mogen geven.

Al als jong meisje raakte Giovanca in de ban van Diana Ross & The Supremes. De liedjes, de glitterjurken; het had iets magisch. Op de pick-up van haar vader draaiden vele Motownplaten en op haar kamer zong ze alle koortjes mee. Het was de sound, maar vooral de unieke stem van Diana die ze zo bijzonder vond. De stem die haar leerde dat er voor elk geluid en voor iedereen een plek is op de wereld. En zo is Diana Ross altijd een voorbeeld geweest voor Giovanca. Qua stem, qua stijl, als artiest, als vrouw en zelfs als moeder.

Win kaarten
Het Udens Weekblad mag een aantal kaarten weggeven voor dit concert. Wil je kans maken om er gratis en voor niets bij te zijn? Mail dan je naam, woonplaats en telefoonnummer naar redactie@udensweekblad.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Tickets
De voorstelling begint om 20.15 uur in de theaterzaal van Markant. Tickets kosten 39,50 (excl. 1,85 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via 0413 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Uit de krant