Afbeelding

Op pad met je rolstoel in de Maashorst

Algemeen 432 keer gelezen

UDEN | Natuurcentrum De Maashorst organiseert op zaterdag 14 mei een wandeling voor rolstoelgebruikers, om 13.00 uur vanaf het natuurcentrum. IVN natuurgidsen hebben een mooie wandeling uitgestippeld over verharde wegen en paden, waardoor rolstoelgebruikers vanuit hun perspectief volop kunnen genieten van al het moois dat De Maashorst te bieden heeft.

De kosten voor deze wandeling bedragen 9,95 euro per persoon, inclusief een kop koffie of thee en een luxe koek na afloop. Bij terugkomst is het natuurcentrum geopend en kan men dus desgewenst een consumptie gebruiken. Al meer dan 25 jaar is er een mooi rolstoelpad bij Natuurcentrum De Maashorst, waar volop gebruik van wordt gemaakt. Het is erg leuk om als rolstoelgebruiker eens een andere route te ontdekken met een ervaren IVN natuurgids. De gids kan van alles vertellen over het ontstaan van en de ontwikkelingen in De Maashorst.
Uiteraard wordt ook aandacht besteed aan de planten en dieren die in het gebied leven. Met name de vogels hebben het in deze tijd van het jaar erg druk. Misschien is dit te zien en anders zijn ze te horen. De wandeling start bij het natuurcentrum om 13.00 uur en duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. Na afloop kan men de tentoonstelling in het natuurcentrum te bekijken. Ook kan er gebruik worden gemaakt van het rolstoeltoilet. Meer informatie is te vinden op de website www.natuurcentrumdemaashorst.nl. Voor deze activiteit is het noodzakelijk om van tevoren te reserveren. Dit kan op www.natuurcentrumdemaashorst.nl/activiteiten.

Uit de krant