Afbeelding

Kerstvertelling in Kruisherenkapel door Stichting Volgspot

Algemeen 508 keer gelezen

UDEN | De Kruisherenkapel in Uden vult zich op zaterdag 18 en zondag 19 december met mooie verhalen over licht. De verhalen worden gebracht door Stichting Volgspot, in de eigentijdse kerstvertelling ‘Licht!’, voor jong en oud.

Het licht dat we gemist hebben, het licht dat we opnieuw willen voelen, het licht dat we misschien wel in onszelf en elkaar kunnen aansteken én de lichtheid waarmee we weer eens een beetje anders naar de dingen kunnen kijken in 2022. Ze verwelkomen op verstandige wijze publiek dat veilig kan genieten van zingende kinderen en volwassenen, een kleine Josef, Maria, een kerstengel en hedendaagse liedjes in alle talen. Een feest om in deze tijden naar uit te kijken.

Tickets
De vertellingen zijn te bezoeken op zaterdag 18 december om 13.00 uur en 15.15 uur, en op zondag 19 december om 13.00 uur en 15.15 uur. Kaarten zijn te koop via de website stichtingvolgspot.nl voor 10 euro. Een QR-code is conform de huidige coronamaatregelen verplicht voor het beluisteren en bezoeken van culturele activiteiten en zal gecontroleerd worden bij de ingang door het personeel van de Kruisherenkapel. Kijk voor meer informatie op de website.

Uit de krant

Uit de krant