Afbeelding

Waarom is het kopen van betrouwbare backlinks belangrijk?

Algemeen 680 keer gelezen

De coronacrisis heeft duidelijk gemaakt dat veel ondernemers een goede webshop moeten hebben. Wanneer de winkel namelijk niet meer open mag, is het van groot belang dat de verkoop online gewoon door kan blijven gaan. 2020 was dan ook het jaar dat veel ondernemers een nieuwe webshop hebben laten maken. Wanneer de site af is, is het werk echter nog niet gedaan. Een website moet ook goed gevonden kunnen worden. Betrouwbare backlinks kopen is dan belangrijk omdat een site op deze manier hoger in Google kan eindigen. Wanneer een site hoger in de resultaten van de zoekmachine eindigt, heeft dit voor zowel de consument alsook voor de eigenaar van de website grote voordelen. Een consument begint diens zoektocht naar een bepaald product vaak bij Google. Heeft deze bijvoorbeeld een nieuwe deurmat nodig, dan googelt de consument op ‘deurmat’ en vervolgens worden alle sites getoond die dergelijke matten verkopen. Een ondernemer die deurmatten verkoopt, moet zorgen dat hij hoog in de resultaten komt want een consument klikt maar zelden door tot pagina tien. Hoog in Google komen te staan is niet gebaseerd op geluk, dit kan namelijk effectief bewerkstelligd worden. Een ondernemer kan betrouwbare backlinks kopen. Het idee hierachter is eenvoudig, doch zeer effectief. Een site wordt namelijk door Google gewaardeerd. Google kijkt naar hoe een site verweven is met andere sites op het internet. 

Als een site geen nergens anders genoemd wordt, is de kans groot dat Google dit ziet als een teken dat de site niet relevant is. Daarom kan een ondernemer betrouwbare backlinks kopen om te zorgen dat diens site geïntegreerd wordt in een netwerk van betrouwbare sites. Dat doet het bij Google heel goed en de betreffende site zal daarom veel hoger in de zoekresultaten eindigen. Dat is dan ook de reden dat veel ondernemers zorgen dat zij aan zoekmachineoptimalisatie gaan doen omdat dit er voor zorgt dat zij veel meer bezoekers op hun site krijgen. Het behoeft waarschijnlijk geen verdere toelichting dat dit in negen van de tien gevallen ook leidt tot meer bestellingen en daarmee meer omzet.

Bij wie moet u betrouwbare backlinks kopen?

Een hardnekkig misverstand is dat een site zoveel mogelijk backlinks moet hebben om hoog in Google te eindigen. Dit is wat u niet moet doen omdat Google strenge eisen stelt aan de backlinks die naar een site verwijzen. De links moeten relevant zijn en bovendien met mate worden toegepast. Daarom is het verstandig om betrouwbare backlinks te kopen bij een bedrijf dat zich hierin gespecialiseerd heeft. Een van deze bedrijven in Webton.nl. Dit bedrijf is al meer dan twintig jaar actief op het gebied van zoekmachineoptimalisatie en heeft al vele duizenden sites hoger in de zoekresultaten laten eindigen. Dit bedrijf weet precies wat nodig is om de juiste links te genereren en ook zorgt men er voor dat de lintbuildingstrategie wordt aangepast wanneer dat nodig is. U kunt daarom het beste betrouwbare backlinks kopen bij een dergelijke partij. Veel mensen denken dat dit hoge kosten met zich meebrengt, maar dan vergeten zij de baten die betrouwbare backlinks kopen oplevert. Een goede linkbuildingcampagne kan zichzelf namelijk eenvoudig terugverdienen. Bovendien is het zo dat wanneer een site eenmaal goede backlinks heeft, deze ook altijd zullen blijven bestaan waardoor er dus niet sprake is van een investering die van korte duur is. 

Wat is het gevolg van een hogere positie in Google?

Wanneer een site niet aan search engine optimization doet, is de kans groot dat deze verdwijnt tussen de vele miljoenen sites die er op het internet te vinden zijn. Voor de eigenaar van een webshop kan dit betekenen dat er geen bezoekers meer op de site terechtkomen en dat goederen dus niet meer besteld worden. Vandaar dat het juist in tijden van corona belangrijk is dat ondernemers potentiële klanten weten te bereiken en aan betrouwbare linkbuilding gaan doen. Kortom:

  • Backlinks zijn van grote invloed op de positie van een site in de zoekrestulaten van Google
  • Een site trekt meer bezoekers wanneer zoekmachineoptimalisatie is toegepast 
  • Een ondernemer kan meer bestellingen of opdrachten verwachten wanneer een site beter vindbaar is

Lees meer over linkbuilding lezen op de site Webton.nl. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant