Afbeelding

Verhalentafel: schrijfworkshops met thema 'Troost in tijden van Corona'

Algemeen 370 keer gelezen

UDEN | In september en oktober vinden er onder begeleiding van Ria Kauffman drie schrijfworkshops plaats in Bibliotheek Uden. De workshops zijn bedoeld voor volwassenen en duren drie uur. Het thema van de workshops is ‘Troost in tijden van Corona’. Je gaat actief aan de slag met wat de afgelopen coronaperiode voor jou heeft betekend of met je heeft gedaan. 

Uden is flink geraakt door het coronavirus en er zijn diverse initiatieven ontwikkeld om dat te gedenken. De Verhalentafels zijn onderdeel van het project ‘Maria van het nieuwe normaal’, een initiatief van de gemeente Uden, stichting Kapelgemeenschap, samenwerkende culturele instellingen in Uden, initiatiefnemers Reizende dagboeken, Brabantzorg en ziekenhuis Bernhoven. Om Udenaren te helpen om woorden te geven aan hun gevoelens van bijvoorbeeld verlies of eenzaamheid organiseren we de Verhalentafels in de bibliotheek.

Informatie
Omdat er wordt gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM is het maximum aantal deelnemers per Verhalentafel vastgesteld op zes personen. Deelname kost 6 euro. Je kunt je kaartje kopen in de bibliotheek of online via www.bibliotheekuden.nl. De data en tijden zijn als volgt:

Donderdag 24 september van 18.30 tot 21.30 uur
Maandag 28 september van 09.30 tot 12.30 uur
Zaterdag 3 oktober van 12.30 tot 15.30 uur.

Uit de krant

Uit de krant