Afbeelding
advertorial

Heeft u Corona gehad? Samen komen we erbovenop

Algemeen 579 keer gelezen

Ernstig of langdurig ziek zijn kan grote gevolgen hebben voor uw gezondheid.

Na Covid-19, ook wel Corona, ervaren veel mensen langdurige klachten. Bijvoorbeeld moeite met ademhaling, spierzwakte, verminderde conditie, ondervoeding, slikklachten, heesheid, problemen bij het uitvoeren van werk/hobby, communicatieproblemen, concentratiestoornissen, angst en/of depressie.

NXT Fysio heeft daarom samen met logopedie Praatjuf een zorgteam samengesteld, gespecialiseerd om deze patiënten de juiste zorg te kunnen bieden. Afgestemd op de klachten die horen bij de nasleep van dit vervelende virus. Samen hebben zij een zorgplan geschreven waarin ze elkaar ondersteunen naar uw herstel.

Het zorgteam bestaat uit gespecialiseerde fysiotherapeuten van NXT Fysio, logopedisten van Praatjuf, een ergotherapeut van NXT Ergo, diëtisten Ria van Dijk & Lieke van den Krommenacker en indien nodig psychologische ondersteuning.

Door het volgen van gerichte bijscholing, door samenwerking met de longnetwerken Nederland en Chronisch ZorgNet en door het continue volgen van de ontwikkelingen en richtlijnen van het REACH-netwerk (UMC Amsterdam), gaat het zorgteam altijd aan de slag met de meest recente inzichten over de revalidatie van deze specifieke groep patiënten. Multidisciplinair en continue afgestemd op de laatste ontwikkelingen.

Het team staat klaar om u de juiste ondersteuning te geven bij uw herstel. Het heeft kennis en ervaring met longpatiënten en zij begeleiden daarnaast veelvuldig patiënten om weer op de been te komen na een ziekenhuis opname en/of door langdurige ziekteverschijnselen. Om het maximale uit herstel te halen is een intensieve samenwerking tussen de longfysiotherapeut, de logopedist, de diëtist en de ergotherapeut essentieel.

Het eerste contact zal plaatsvinden met de logopedist en/of een fysiotherapeut. Zij stellen samen met u een revalidatietraject op en staan intensief in contact met de andere zorgverleners. Behandeling kan bij u aan huis, in de praktijk of via beeldbellen. Van een paar tips tot een volledig herstelplan. Alles om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Samen komen we er weer bovenop!

Voor een intake kunt u contact opnemen met:

NXT Fysio: tel. 088 – 26 26 000 | info@nxtfysio.nl | www.nxtfysio.nl

Praatjuf   : tel. 0413-262683 | info@praatjuf.nl | www.praatjuf.nl

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant