Afbeelding
Foto: Centrum MAIA

Spirituele beurs

zondag 5 maart 2023 11:00 t/m 17:00

Wie eerder onze  beurzen in Nistelrode heeft bezocht weet hoeveel  moois dit voor een ieder teweeg heeft gebracht. De fijne en warme sfeer die we daar met elkaar mochten realiseren is door niemand onopgemerkt gebleven. Een mooi compliment waar we blij van worden en wat we uiteraard graag opnieuw willen beleven. We hopen dan ook dat jij op 5 maart van de partij bent om er met elkaar wederom een mooie en bijzondere dag van te maken.

WAT KUN JE VERWACHTEN 

Je betaalt € 5,00 entree waarmee je vrij op de beurs kunt rondlopen. Bij een aantal van onze deelnemers kun je terecht voor een praatje, ze vertellen je graag alles over hun passie en werkgebied. Je kunt ook het team van Centrum MAIA opzoeken voor info over de trainingen, workshops en de bijzondere spirituele reizen in hun aanbod. Daarnaast zijn er op deze beurs verschillende leuke cadeautjes, zoals mooie boxen met orakelkaarten, kristallen, prachtige engelen kunst en andere leuke hebbedingetjes te shoppen. In het horeca-gedeelte kun je terecht voor een kop koffie of een heerlijke lunch.

CONSULT 

Wil je op deze beurs aanschuiven bij een deelnemer voor een privé consult dan betaal je een bedrag van maximaal € 10,00. Bij de ene deelnemer trek je hiervoor een nummertje, soms liggen er inschrijflijsten en bij weer een ander is het gewoon kijken wanneer er een plaatsje vrij is. Iedere deelnemer werkt op zijn/haar eigen manier.

ZIJN Het allerbelangrijkste is echter gewoon om er deze dag te ZIJN. Proef de sfeer, voel de energie, maak een praatje met andere bezoekers en GENIET! Er gebeurt zoveel meer dan waar we ons bewust van zijn...

5 maart wordt een bijzondere dag die je zeker niet wil missen!

Zien we je dan?

Datum: 5 maart 2023

Tijd: 11.00-17.00 uur

Locatie: Partycentrum ‘t Maxend, Maxend 22A Nistelrode

Entree: € 5,00

Consulten: Max. € 10,00

CONTANTE BETALING

PARKEREN

* Aan de overkant van het Partycentrum. Navigatie Maxend 22A

* Basisschool de Kanz, 2 kanten van de weg. Navigatie Maxend 6

* Centrum. Navigatie Parkstraat 10 (8 min lopen).

Als je onze beurs bezoekt willen wij je vragen om je auto te parkeren op 1 van de terreinen in de buurt.

Een klein stukje wandelen is heerlijk. En op deze manier blijft het ook voor de buurtbewoners een fijne dag!

Info: https://www.centrummaia.nl/spirituele-beurs/

FB: https://www.facebook.com/events/1417480465326131

Locatie