Acupunctuur Maashorst
Acupunctuur Maashorst Foto: Stefan Schipper

Pijnklachten? Acupunctuur helpt!

vrijdag 24 november 13:00 - 15:00

Acupuncturist Annita Poorthuis heeft bijna 20 jaar ervaring met acupunctuur. Naast haar praktijkervaring heeft zij ook stages gelopen in China (Beijing en Shanghai) en bij prof. Dr. Cheng Qian. Heeft u vragen over acupunctuur? In de maand november zijn elke vrijdag tussen 13.00 - 15.00 uur gratis kennismakingsgesprekken aan de Volkelseweg 18 C/D in Uden.

Aandachtsgebieden:

Hooikoorts Expert (hooikoorts & allergieën) Dermatologie (huidklachten en littekens) Pijnklachten (o.a. postoperatieve klachten, hoofdpijn, voetklachten)                                                                                        

Praktijk houdend in Uden en Erp (Meierijstad)

www.praktijkpoorthuis.nl

Locatie