Afbeelding
Foto: www.aago.nl

NLP workshop

zaterdag 11 november 2023 9:30 tot 16:00

Aago biedt een unieke kennismaker met NLP in één dag aan. NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren en leert je hoe jij de wereld via je zintuigen waarneemt en al je waarnemingen filtert. Zie je wel wat je ziet? Hoor je wel écht wat je hoort? En klopt wat je denkt wel met wat je écht waarneemt? Alles draait om waarnemen en communiceren, deze hele dag met NLP.

Het is een dag waarin communiceren centraal staat en jij jouw eigen communicatiestijl ontdekt. Je leert over de verschillende manieren van communiceren én hoe je daarmee kan spelen voor een betere communicatie met anderen. Deze workshop dag vindt plaats op zaterdag 11 november.
Een unieke dag, vol verrassingen, leermomenten en interacties. Je gaat er gegarandeerd nieuwe weetjes krijgen, maar vooral ook leuke ervaringen en verrassende inzichten op doen!

Aanmelden kan via de website of een mailtje naar info@aago.nl
Meer informatie kan je opvragen per mail of via 06-48072005

De dag is inclusief koffie, thee, lunch, versnaperingen en oefenmateriaal en voor de prijs hoef je het niet te laten. Deelname is gegarandeerd na registratie en betaling van 125 euro en er is ruimte voor maximaal 16 deelnemers. Aago, Loopkantstraat 25 Uden. www.aago.nl.

Locatie