Afbeelding

SIS Schoonmaak bereikt play offs

Overige sport 145 keer gelezen

UDEN | In een enerverende wedstrijd tegen de nummer 2 Eekhoorn uit Oosterhout heeft biljartteam SIS Schoonmaak uit Uden de punten gedeeld, 1-1. Dit was voldoende om zeker te zijn van het spelen in de play offs na de reguliere competitie.

Dick Jaspers en Eddy Merckx wonnen hun partijen maar het was niet gemakkelijk. De Griek Polychronopoulos had de kans om tegen Jaspers, de nummer 1 van de wereld, een gelijkspel te halen maar hij mistte de nabeurt waarin hij nog 3 caramboles moest maken. Merckx won vrij eenvoudig van Peter Ceulemans, 40-25.

Jean van Erp speelde zijn minste partij van het seizoen en hield na 27 beurten 23 gemaakte caramboles over en met een schamel gemiddelde van 0.85 was dit ver beneden zijn kunnen. Tegenstander Frans van Kuijk won dan ook eenvoudig met 40-23.

Raimond Burgman tegen Jerry Hermans was een gelijk opgaande strijd. Dan stond de een voor dan de ander en dat ging door tot het einde van de wedstrijd. Met 32 op de teller maakte Hermans een knappe serie van 8 en had de 40 bereikt. Met nog 7 te gaan voor Burgman stokte zijn serie bij 3 en kwam dus net tekort.

Een gelijke stand betekent dat het onderlinge verschil op 1 punt blijft en met nog 3 te gaan kunnen de play offs niet meer worden ontlopen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant